top of page

Vulkanizerstvo

Naše delo je skrb, da se svet ne ustavi. Kot profesionalni dobavitelj sistemskih rešitev REMA TIP TOP, vulkanizerjemo ponujamo močno portfolijo kupcu usmerjenih storitev in produktov. Naša glavna prednost so naši produkti in ostali materiali, ki imajo certifikat premium kvalitete. 
VISOKO KVALITETNE IN INOVATIVNE REŠITVE
Kot vodilni na trgu v sektorju za popravila pnevmatik, vulkanizerjemo ponujamo vse kar potrebojejo, medtem ko naše sodelovanje s proizvajalcev pnevmatik  zagotavlja inovativne rešitve. 
Aion krpa je originalna krpa PLAS CHAMOIS uvožena iz Japonske. Aion krpa je idealno sredstvo za brisanje stekla, avtomobilov, kovin in drugih gladkih površin...
Vulkanizerske preše
Rema Top Top je znana po izdelavi kvalitetnih in dolgo obstojnih vulkanizerskih preš za popravilo osebnih, tovornih ali OTR pnevmatik. 
Rema Tip Top
V prodajnem sortimentu podjetja Rema Tip Top se najdejo visoko kvalitetni in certificirani stroji za premontažo pnevmatik, centriranje, dvigovanje in čiščenje pnevmatik.
Orodja in dodatki
Ker vemo, da brez pravega orodja ni rešitve vam v našem programu nudimo vsa orodja in njihove dodatke, ki so potrebni za kvalitetno popravilo pnevmatik. 
Repromaterial
Nudimo odlične reparaturne materiale za popravilo osebnih, tovornih in OTR pnevmatik od lepila, radialnih ali diagonalnih krp, ventilov, minikombijev, čepov,...
Uteži

V primeru zastoja transportnega sistema, nas nemudoma pokličete na  

031  349 994
Vsaka sekunda šteje!
bottom of page