top of page

PRODUKTI IN STORITVE

REMA TIP TOP je specializirana za konstantno optimizacijo proizvodnje in  brezhibno delovanje produkcije strankam in partnerjem v industrijski dejavnosti. V več kot 50 letih raziskav in razvoja, še vedno kontinuitetno izboljšujemo proces produkcije in možnost aplikacije z sodelovanjem z našimi kupci.

POVEČAJTE ZMOGLJIVOST PROIZVODNJE

Z uporabo specifičnih REMA TIP TOP produktov se življenjska doba transportnih sistemov in predelovalnih obratov podaljša medtem ko se čas izpadov zmanjša. Z našimi izdelki boste optimizirali delovanje obrata, povečali proizvodnje zmogljivosti in s tem dvignili vaš dobiček. 

ZAŠČITA PROTI OBRABI

Z znanjem in materiali Rema Tip Top proti obrabi poskrbimo za bodo vaši sistemi delovali brez izpadov.

PROTIKOROZIJSKA ZAŠČITA

nudimo zaščito za kemijske industrije, elektrarne, čistilne naprave, papirno industrijo, petrokemijo in ptrehrambeno industrijo. Za različne aplikacije obstajajo različne zaščite (premazi, guma). 

REŠITVE ZA TRANSPORTERJE Naši produkti in tehnologije neizmerno povečajo življenjsko dobo in ekonomsko učinkovitost transportnega sistema.

METALINE

je poliuretanska zaščita na voljo v treh trdotah, ki imajo do 3x manjšo obrabo kot guma. Uporablja se lahko za zaščito materialov različnih oblik: proti obrabi, oprijemanju, koroziji, kislini, zaduševanju zvoka, popravil izlivanja materiala.

PREDELAVA MATERIALOV 

z našimi izkušnjami naredimo načrt  za vsako stranko posebaj ter za vsako vrsto aplikacije različnih kemijskih sestav.

Lepila SC4000

INDUSTRIJSKA LEPILA

so specialna lepila za gumo namenjena za hladno lepljenje s SC4000 in vroče lepljenje s HL-T4 ter lepljenje plastike s PC4 na različne materiale, ki več kot odlično opravljajo svojo funkcijo saj lepila delujejo po postopku vroče ali hladne vulkanizacije. 

TRANSPORTNI TRAKOVI Nudimo transportne trakove vseh vrst in dimenzij. Nudimo tudi premium razdred DUNLOP transportnih trakov, ki je globalno vodilni dobavitelj transportnih trakov. 

SERVIS

Za vse naše produkte nudimo servis, ki je na voljo 24/7. Delamo po postopku hladne ali vroče vulkanizacije po dogovoru s stranko. Prav tako izdelujemo transportne trakove z rebri in harmoniko ter ostale po dogovoru s stranko. 

V primeru zastoja transportnega sistema, nas nemudoma pokličete na  

031  349 994
Vsaka sekunda šteje!
bottom of page