Sledite nam na  Rema Tip Top d.o.o.                                                                                                   

Ulica bratov Židan 32 

1000 Ljubljana

© 2016 Rema Tip Top narejno z Wix.com.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon

tel.: 01 436 13 40

fax.: 01 436 13 42

office@rematiptop.si

Protikorozijska zaščita

V industrijski panogi, korozija povzroča na milijone € škode vsako leto. REMA TIP TOP  sistem za korozijsko zaščito preprečuje poškodbe in vzdržuje vrednost vaše tovarne medtem je tudi okolju prijazno.  

Sistemi korozijske zaščite

Kakršnekoli poškodbe, ki jih naredijo kemikalije ali abrezivni materiali na kontejnere, cevi, ventile itd., mi nudimo rešitev za zaščito proti koroziji in obrabi.

Gumi obloga

Dokazana Rem Tip Top gumi korozijska zaščita nudi vaši tovarni, procesu, shranjevalnim posodam, plavžu dimnih plinov, zgoščevalnikom, in cevmi dologtranjo zaščito pred abrezijo in kemikalijami. Inovativna polimerska tehnologija prav tako dovoli uporabo specialno razvite gumi obloge za prehrambeno in farmacevtsko industrijo kot tudi v sistemih za pitno vodo. 

Premazni sistemi

Naši premazni sistemi nudijo optimalno korozijsko odpornost. Inovativna formula omogoča visoke upor difuzije in tako lahko doseže dolgo življenjsko dobo. Posebaj razvit sistem se lahko uporablja tudi pri delovnih temperaturah nad 200°C. Premazi se lahko uporabljajo za jeklene in betonske površine. Nudimo premaze, ki se zacelijo v nekaj sekundah tudi pri temepraturah pod 0°C.

V primeru zastoja transportnega sistema, nas nemudoma pokličete na  

031  349 994
Vsaka sekunda šteje!