top of page

Rešitve

Zaščita pred obrabo

 

izguba oblike in strukture je del proizvodnega procesa. Preprečevanje tega in obnova delov je sigurno omejeno s tehničnega in ekonomskega vidika. Metaline poliuretanska zaščita se začne prav tukaj. S pomočjo karakteristik pametnega materiala in različnih funkcij (absorbcija energije) vam ne želimo samo obnoviti površino ampak zagotovimo komponento s posameznimi lastnostmi tako, da lahko pričakujete daljšo življenjsko dobo vašega stroja ali naprave.

Zaščita pred obrabo

Zaščita pred koroziji

 

ali anitkorozivna zaščita je zaščita različnih kovinski materiali potrebujejo zaščito, kar je vsem znano. Globalno obstaja mnogo rešitev različnih kvalitet in kupec je med njimi zbegan še več pa pri sami uporabi.  Metaline zaščita nudi dvo segmentno rešitev proti koroziji. Nanos kovinskega primerja 924, ki deluje pocinkana zaščitfa funkcija, drugi nanos poliuretana pa zaščiti material pred vdorom ostalih naravnih pogojev (vreme, vlaga, udarci, stalni pogoji potopitve..)

Zaščita pred korozijo - rjavenjem

Kavitacija

neznan fenomen, ki ga je težko razumet a vendar obstaja. Majhni vodni balončki razžirajo kovinske strukture v zelo kratkem času. Pomembno je razmislini o enormni energiji, ki se dogaja v kavitaciji. Močni elastični materiali so najboljši za sile, ki se dogajajo v kavitaciji. Metaline zaščita poskrbi, da geometrijska oblika, osnovne substance in potrebna mehanična moč ostane enaka. Nanos se uporablja kot vnaprej določen sloj zaščite, ki se ga lahko reciklira na zahtevo.

Zaščita pred kemikalijami/kislinami

 

kemični korizijski napadi so najbolj kompleksni in težko predvidujoči za industrije. Zaradi različnih kemikalij, nesnag, temperatur in pritiskov, prihaja do penetracije, ki povzroči oslabištev komponente in kasneje tudi poškodbo. Tudi posebni materiali kot nerjaveče jeklo se dolgoročno ne moreju soočiti s takimi pritiski. Sintetičen nanos Metaline 100 XTM zaščiti občutljive komponente in površino pred agresivnimi kemičnimi in hitro ponavljujočimi napadi. 

Zaščita pred kemikalijami/kislinami

V primeru zastoja transportnega sistema, nas nemudoma pokličete na  

031  349 994
Vsaka sekunda šteje!
bottom of page